10. maj 2012

NOTD - Lyserød gradient + 1 års dag med kæresten!

Hej igen (:

-Lang tid siden! Jeg kom desværre til at falde over min computerledning og min computer faldt face-down ned på gulvet, og skærmen knækkede... øv bøv.. Så måtte jeg jo have en ny computer (: Jeg havde faktisk tænkt over at få en ny computer, så det var fin nok timing, bare et lidt ærgeligt farvel, da jeg nok kunne have solgt den.. øv bøv (igen). 
Jeg var i total panik over ommm (min m knap på min NYE computer er lige faldet af.. wtf!) om mine billeder ville blive slettet, men så kom super pap-far lige og løste problemet, så nu har jeg altså fået mine billeder over på min nye com (:

- Nok om det! - Idag har min kæreste og jeg været sammen i et helt år! - Hvor fantastisk er det lige? hæhæ.. Og jeg elsker han stadig lige så højt son i starten (: Vi skal ud og spise på den der amerikanske restaurant på Fisketorvet og derefter i biografen og se American Pie Reunion :D Så jeg har lavet et sødt romantisk design i dagens anledning mmmmmmmmmmmmmmmmmm (og der fik jeg lige m'et på igen! - Hurra for mig :d) Og så har jeg også sat et hjerte ind i billedet. 

Jeg tænker lidt om jeg måske skal have et ''mærke'' på mine billeder, så der ikke kun står ''BenosNails'' med skrift, men der måske også skulle være et eller andet lille mønster, som jeg selvfølgelig selv har designet, så man ved med sikkerhed at det er mit billede.. hmm... (:
Produkter brugt:
Depend - Basecoat 
Loreal Paris Color Riche - #204 Boudoirrose
Essie Luxeeffects - A Cut Above
Seche Vite - topcoat

Take (Nail) Care

2 kommentarer:

  1. Jeg bliver simpelthen nødt til at have den neglelak fra essie. Den er jo bare for lækker

    SvarSlet
    Svar
    1. I know!! - Jeg elsker den også helt vildt meget :D

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...