13. maj 2012

China Glaze Magnetix Kollektion - Swatch & Review

Hej (:


Så har jeg endelig fået taget mig sammen til at swatche alle lakkerne i CG Magnetix kollektionen! - Det er efterhånden lang tid siden jeg fik magneten, og endnu længere siden jeg fik lakkerne, så nu er det altså på tide!


Jeg skriver min mening om lakkerne under billederne og nederst en sammenlagt mening om selve kollektionen i dens heldhed. Så jeg håber i gider at se med :D


Kollektionen består af:
Attraction 
You Move Me
Cling On
Pull Me Close
Drawn To You
Instant Chemistry
Magnet med 3 designs (Stjerne, streg og pil)

Attraction:

Denne farve er en af mine yndlings! Både med og uden magneten. Det var helt klart også denne lak, som gav et af de bedste resultater efter brugen af magneten. Man kan se alle de 3 designs ret godt, og de er faktisk et ret så fedt look til enhver lejlighed! Et eneste lag og neglen er dækket.

You Move Me:
Denne farve har jeg lidt blandede følelser over. Det er ikke den fedeste farve, men jeg hader den heller ikke... Magneten virkede dog som den skulle, alle designs er gode og tydelige. Jeg lagde 2 lag på af denne lak. 

Cling On:
Denne lak er helt klart den nederste på ''like'' listen! Mest fordi at grøn nok ikke rigtig er min farve, men også fordi at jeg synes den så underlig ud på neglen. Magneten er dog fin nok, men kunne være bedre. Jeg lagde 2 lag på af denne lak.

Pull Me Close:
Denne farve er helt klart min yndlings farve. Den er så utrolig flot metallic blå. En jeg ville elske at have på, både med og uden magnet. Magneten er blevet rigtig god og kan ses rigtig godt. Jeg lagde et lag på af denne lak!

Drawn To You:
Som nogen nok godt ved, elsker jeg lilla, så jeg er selvfølgelig også helt vild med denne lilla farve med lidt shimmer i. Magneten fungerede fint, men det kunne godt have været mere tydeligt. Jeg lagde et lag på af denne lak.
Instant Chemistry:
Jeg elsker elsker elsker denne lilla farve! - Den er så skøn. Men kan dog bedst lide den uden magnet. Magneten ses ikke så godt, og jeg tror at det skyldes lakkens mørke farve. Men det er dog pænt alligevel med en lidt dæmpet magnetisme! (: Jeg lagde et lag på af denne lak.
Magneten fungerede sådan set som den skulle. Det eneste dårlige er nok, at når man holder den over neglen, trækker den lakken op ad, så der kommer neglelak på selve magneten. I dette tilfælde skal man tørre det af med det samme, ellers kan man risikere at magneten holder op med at du. 
I det hele taget kan jeg rigtig godt lide denne kollektion. Man kan vende og dreje magneten som man lyster, og på den måde kan du vende pilene nedad eller stregerne kan gå lige over neglen, istedet for diagonalt.
          Der er dog nogle af lakkerne, som jeg kan lide mere end andre. Jeg har derfor lavet en lille ''Like'' liste, som går fra bedst til værst (:


 1. Pull Me Close
 2. Attraction
 3. Drawn To You
 4. Instant Chemistry
 5. You Move Me
 6. Cling on

Jeg håber at i fik noget ud af dette indlæg (:

Take (Nail) Care

2 kommentarer:

 1. Puha jeg bliver jo nødt til at investere i nogle af dem! Skal nok have pull me close og drawn to you. Hvor har du købt dem henne.? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har købt dem på nailetc.com (: De kostede vist 250 som et helt sæt og ca. 30-40 kr. stk. ;D

   - Og ja, det er nogle fede farver!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...