30. april 2012

NOTD - L'oreal Paris Color Riche #613 ''Blue Reef''

Hey (:


Her i weekenden var jeg i Waves og shoppe lidt med min kæreste, fordi jeg skulle finde noget festtøj! - Fandt jeg noget.?? - Nej. Men jeg fandt til gængæld disse nye flotte L'oreal paris lakker! - De er lidt det samme princip som Depend lakkerne, men bare bedre kvalitet og flottere farver, de koster så også 15 kr. mere, men det er helt klart det værd. Og så er de også mere stilrige end Depend lakkerne.


Jeg købte 3 af dem, nemlig #613 Blue Reef (En cremet grøn/blå farve), #604 Metropolitan (en lækker cremet grå farve) og #204 Boudoirrose (en flot cremet pastel pink farve).
I dag har jeg så Blue Reef på og den er virkelig flot!, og fordi der var så godt vejr udenfor, tog jeg en masse skønne billede og er du gal det var svært at vælge de bedste fra, for de var alle bare så gode (:


Den er meget grønnere i virkeligheden, især i skyggen, mens i solen bliver den mere blå, så jeg har lidt problemer med hvilket farve hjul jeg skal placere denne lak på. Blå eller grøn??? (:
Så her er et par billeder.


Min hund som leger i haven :D - Jep den er blevet korthåret 
Take (Nail) Care

1 kommentar:

  1. åh jeg elsker også de neglelakker. Man bruger sjældent en stor neglelak så det er fedt med de små så føler man ligesom ikke man spilder så mange penge :p

    maier-bigbeauty.blogspot.com/

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...