28. juni 2014

Mini Haul - e.l.f lakker!!

Hej :)

Jeg vil gerne starte med at undskylde for min manglende aktivitet her på bloggen, men har været ude at rejse og da jeg kom hjem havde min far selvfølgelig taget kameraet med til Madrid, hvor min far og bror er lige nu. På kameraet havde jeg også et par billeder, som jeg ville have lagt ud, så lad os håbe, at han ikke har slettet dem :)

Jeg fandt dog et andet kamera, som godt nok ikke tager lige så gode billeder som det andet, men det går jo nok :)

Jeg har for nyligt modtaget en pakke fra elf som jeg bestilte for ca. 10 dage siden og den indeholdte en masse lækkert make up samt 4 lakker, som jeg glæder mig til at vise!!!
Jeg har altid elsket elf, det er et virkeligt billigt mærke, som sælger nogle rigtig gode produkter, og selvom man ikke er så vild med nogle af produkterne, er det ikke fordi man har spildt en masse penge på det.
Elfs lakker har altid været nogle af mine favoritter, bortset fra deres børster, hvilket for det første er alt for firkantede til mine negle, hvilket resulterer i at jeg får neglelak på mine neglebånd, og for det andet er de meget buskede og bliver let bøjet.

2 af disse lakker er blevet lavet med en ny formel, som vist hedder "3-free" som mange mærker nu arbejder for at få indført, da de ingredienser de fjerner ikke er helt gode for negle og krop. Dette er en rigtig god ide! Børsterne på de 2 nye lakker er også lidt tyndere end de gamle, hvilket jeg elsker.


Fra venstre: Skinny Jeans, Mint Cream, Passion Pink og Royal PurpleSkinny Jeans


Mint Cream 


Passion Pink


Royal Purple
Jeg regner med at lave indlæg hvor jeg swatcher alle disse lækre farver!!

Jeg tror at Skinny Jeans er min yndlings indtil videre, hvilken er jeres??

Take (Nail) Care

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...