28. august 2012

Neglelak med hvidløg??!?!?!


yes! Det hjælper altså på svage nelge, som hele tiden knækker. Og det er lige præcis sådanne negle jeg render rundt med! Lige så snart de er blevet dejlig lange, knækker de, og det er ikke bare et helt lige knæk, nej nej, det er simpelthen hjørnerne der knækker af, så min ellers så flotte firkantede negle bliver helt deforme! øv øv

Derfor kiggede jeg lidt på nettet og fandt en video på youtube og nogle artikler, som omhandlede det at forstærke neglene på en billig måde.


Garlic for strong and healthy nailsHer har jeg så lige nogle billeder fra da jeg selv eksperimenterede med det :D

Det eneste jeg gjorde var, at skære et fed hvidløg i små stykker og proppe det direkte ned i en klar lak jeg ikke brugte mere.

Jeg kom desværre til at tage lidt for mange stykker ned i min lak, så børsten er blevet helt bukket. Lidt nederen. Men så kom jeg på at, efter en uge eller to, at jeg så hælder det ned i en anden tom flaske, så jeg får en lak uden selve hvidløgs stykkerne i. Så må vi håbe det virker lige så godt! Jeg vil dog lige advare... Det stinker forfærdelig meget af hvidløg efter det er tørret! Jeg tager det kun på med vinduerne åbne, og helst så tæt på vinduerne som muligt. Derefter vasker jeg mine hænder et par gange.

Jeg ved endnu ikke om dette virker, da mange også skriver, at dette giver gule negle. Men nu må vi da se!

Jeg håber i fik noget ud af dette indlæg!Take (Nail) Care

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...